За покликом серця

Валентина Невмержицька

Закінчила Білоцерківський аграрний університет

За покликом серця

Відчувати красу і гармонію світу – це вже подарунок Долі, а уміння передати її у слові, музиці, фарбами – незрівнянний скарб, який потрібно берегти, як зіницю ока. Всевишній не всіх так щедро обдаровує, лише обраних. За якими критеріями – відомо тільки Йому. В одних талант проявляється ще в дитинстві, в інших у зрілому віці, тоді людина, напевно, більш цінує і працює над його вдосконаленням. Адже можливість донести до людей власні почуття і емоції тільки тобі притаманними образами – відповідально і водночас грандіозно.

Пані Валентина Невмержицька з дитинства захоплювалася великими художниками: Трутовським, Пимоненком, Приймаченко. Це не випадково, адже, як згадує Валентина, її батько гарно малював. І треба ж так трапитися, що син пані Валентини, Ігор, незважаючи на економічну освіту, успіхи в обраній галузі, взявся за пензель. Це водночас стало поштовхом і для Валентини Невмержицької теж почати малювати.

Це поклик душі. Спершу перемальовувала картини класиків, потім відчула власну тему й з величезним задоволенням і пристрастю працює над втіленням власної мрії. У свою чергу, ми бажаємо творчих успіхів і усвідомлення того, що якщо зірки загоряються, то це комусь потрібно.