Незрівнянна Україна: ШЛЯХ ДО ГОВЕРЛИ У КОЖНОГО СВІЙ

Така неосяжна, така неприступна краса її

Сходження дружнього, життєрадісного, оптимістичного колективу „Укрінтерм” на найбільшу вершину України присвячується відкриттю нового заводу в системі „Укрінтерм” – що є новою вершина у діяльності цієї потужної структури очолюваної беззмінним лідером Петром Микитовичем Морозом

У кожного вершина своя

Петро Мороз

Чим частіше піднімаюся, тим більше вірю в Україну і, звичайно, в команду „Укрінтерму”, яка є і буде.

Щастя, волі, процвітання нашому народу.

(Від редакції зазначу, що більш лаконічного лідера, важко знайти. Хоча, як подумати, - краще справа і результати. А ними, як ніхто, може пишатися Петро Микитович, а ще чудовим колективом, який він сам створив. Знає ціну людському фактору. Тому і долає вершини ред.).

Священик Олександр

Шановні брати і сестри!

Радий вас вітати на найбільшій вершині України горі Говерла. Подолання, яке звершується в житті без допомоги Господньої неможливе. І сьогоднішнє сходження ми також починали з молитви. Потрібно пам’ятати, що без Бога ні до порога, і в здоровому тілі здоровий дух. Якщо буде здоровий дух, то буде здорове тіло. Бажаю нових звершень і бажання долати нові. І пам’ятати що не має нічого можливого без слова Божого.

Два крила, які несуть нас по житті – це є праця і молитва.

Будь-яка справа не підкріплена молитвою – мертва.

Голова правління асоціації інженерів енергоефективних технологій Олександр Кузнецьк

Подоланням найвищої вершини Українських Карпат Говерли, ми демонструємо єднання з усією Україною, устремлінням до демократії. До того, щоб Україна стала найбільш розвиненою країною світу. Наше внутрішне бажання – це підтвердження нашої корпоративної єдності, корпоративного прагнення до досягнення тих висот, які стоять перед нашою корпорацією.

Висоти є ті, що Україна стала незалежною державою і те, що я працюю в такому чудовому колективі і те що сьогодні ми всі подолали таку вершину з якої видно всю Україну.

Кожний повинен здолати свою вершину.

Наталія Соколівська – дизайнер

О, велична Говерло!

Ми тебе покорили,

А може ти нас.

Твоя велич, твоя сила, твій дух – незрівнянні.

З тобою поруч відчуваєш себе вільним великими і, водночас,

маленькою краплинкою великого всесвіту.

Було дуже важко, як інколи буває важко у житті. Але потрібно у добрій компанії подолати вершину. Життя для того і є щоб покоряти вершини.

Я з Харкова Олена.

Віталій Новак Перший проректор Білоцерківського державного аграрного університету, доктор біологічних наук, професор

Кожна людина повинна пройти життєвий шлях, не наслідивши, а залишивши глибокий слід. Хто досягає вершину, ставить певну зарубку у житті. Сьогодні для багатьох наших співвітчизників у складі „Укрінтерму”, що досягли цієї вершини - ще одне випробовування хто на що здатен.

Своїм студентам, з висоти Говерли, хотів би побажати, щоб кожен досяг своєї вершини, отримувати, задоволення від реалізації набутих знань в Аграрному університеті і від життя в цілому.

Будемо сподіватися, що побажання всіх і всім обов’язково збудуться. Адже на Говерлі лукавити не можна, бо покарає сивий Бог Чорногори – Смотрич.